IMG_4707Tjingeling! 

Har ni en fin pingsthelg?

Här är det taikonshäng hela helgen lång. Igår var det pingstlördag. Till en början en 4 grader varm och tokregnig sådan. Så då satt vi mest och sörplade kaffe där på morgonkvisten. Sen blev det sol och det tränades, drogs ännu en sväng till Mäjdalen, där vi den här veckan har varit ett litet familjearbetslag då och då, för att hjälpa till med det ena och det andra, en kväll bakade jag och Storan 90 minipizzor till exempel. Så avslutades kvällen med mammalagad middag.  Och idag är det äntligen kalasdag; fina A ska konfirmeras och de ska firas! Dessutom fyller min Lillis, Litens Gudmor, år och henne ska vi också fira (grattis!!! <3). 

Helt sonika en firarsöndag!

IMG_4704

Liten har redan förberett sin kalasklädsel i minsta detalj. Han shoppade visst lös på någon randig butik häromdagen. En massa somrigt och fint som precis kommit in i butik som fick följa med honom hem (tack moster M som agerade shopper; Liten satt i FaceTime-luren och pekade på vad han ville ha och mostern sprang runt i butiken och roffade åt sig och morsan pejjade och alla var nöjda och glada!).

IMG_4708

Jag ställde väckaren på tupptidigt i morse för att ge mig själv tid till en skön motionsrunda. Så jag har precis kommit hem efter min löptur. Det är ju så makalöst vackert ut nu. Trots att det var grusigt i ögonen i morse, så älskar jag att börja dagen ute i friska luften.

Nu ska vi strax dra iväg; tillpiffning och på med finkläderna för oss alla tre. Mot konfirmationsfirande och ännu mera familjehäng!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4