02062015-IMG_5503

Toktrötta men nöjda, nöjda jag. Lite vemodig, såklart, det är ju standardkänslan just nu, men väldigt glad. 

Åh, den här dagen alltså.

Så bra att det är inte klokt. Både när det gäller stora och små saker.

02062015-IMG_5493

Som att vi haft flera timmar av effektivt och smidigt packande. Och så drog vi ju iväg till Grisan också där på förmiddagen. Det blev ett sånt där hysteriskt jobbigt pass. Jobbigt, för att vi tog i allt vad vi kunde och kropparna orkade. Det, är ju den bästa känslan. När kroppen svarar. Värsta, är när man blir tvärslut fastän man vet att man brukar klara mer. Så är det ju ibland också, liksom. Så dagens pass tar jag med mig i träningshjärteasken.

02062015-IMG_5499Efteråt åkte kameran fram för dokumentation av grisbacke och liten familj. Ja, sånt är viktigt förstår ni!


02062015-IMG_5500Lite roligt såg det allt ut, särskilt när vi var uppe på toppen av backen och det kom folk där nere, där Liten låg i vagnen och sov helt ovetandes, och vi såg att människorna undrade om någon lämnat en Miniman för vinden eller om han faktiskt hade föräldrar. Vi hade full koll på honom hela tiden, vi lovar. Det är så härligt att det går att träna båda två tillsammans såhär, med tanke på att vi faktiskt är Minimanspäron skulle man kunna tro att tillsammanspass är en omöjlighet. 02062015-IMG_5494Liten somnade under uppvärmningsjoggen och sov och sov under tiden vi körde intervallerna. Sen vaknade han lagom till att vi joggade hemåt. Tokroligt att sitta i vagnen när det går fort tycker han. Det gäller ju att hitta sina vägar och passande pussel. Prioriteringar, pusslande och så såklart är det lyxigt med en unge som alltid tyckt om att sova och fortfarande gärna drar till med minst en men oftast två långlurar om dagen. En kvinna vi mötte mitt i backen utbrast vilka föredömen ni är!! och det gjorde oss så peppade och glada.

02062015-IMG_5513

Några sista steg, bara för dokumentation och..

02062015-IMG_5516… ett sista peace-tecken i mitten av backen. Som sagt, oerhört viktiga saker.

Sådärja.

Sista intervallpasset gjort. Tack backen för 5 fina år. Du har gjort mig stark.

Sen har vi gjort en massa andra saker idag men det hinner jag inte skriva om nu. Nu ska här ätas gomiddag och sen ska jag iväg upp på högskolan för rep med klassen.

Solen skiner här i Norrnorr, hoppas den gör precis sammalika där du är!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4