27062015-IMG_7003

Det något visst med det, trots att det är sommarlov och vi har oceaner av dagar att ha lördagskänsla på. Helg, alltså.

Och ja, trots att vi nu har massor av dagar av tillsammanstid, så njuter jag extra, extra en lördag. För om vintern så sänder ju mannen SHL dom allra, allra flesta lördagarna.

Idag är det lördag. Och jag njuter.
27062015-IMG_7001

Vi vaknar i renbäddade sängar, nästan farligt skönt att sova i, man vill liksom inte kliva upp då, visst?

Så äter vi frukost. 27062015-IMG_6997Vissa ståendes i kökssoffan, kikandes på pappas bil. Säger bbbrr så mackan bara sprutar ur munnen. Sen flyttar vi oss in i salen, tar en långsam kaffekopp där. Jag passar på att dofta på dom där liljekonvaljerna som står där i vasen och har gjort sedan i måndags. Det är bra jobbat av dom, tycker jag.

27062015-IMG_7004Och morsan-tofsen står på snedden och så gäspas det stort. Det blev rätt sent i natt och så vill man ju liksom inte sova bort hela lördagen. Så vi tar en extra kopp kaffe och gäspar några gånger istället. Mannen sitter i finsoffan med den där bekymmersrynkan och läser om olika saker, alltid något som har med gården att göra. Så kallar han mig för sin drömtjej när jag serverar honom kaffe, bara så där. Kaffe. Svårare än så är han inte. <3

Det är fint med lördag. Så är det. Och än är det bara morgon och kaffekoppen är varm, lilla pojken är klädd i pyjamas. Och det sörplas kaffe, i lugn och ro. 

Allt gott till er. Så hörs vi snart igen.

Lillafrun