28062015-IMG_7150

 

Och så var det söndagkväll.

Vilken dag det har varit! Termometern står nu, fastän klockan är efter 20, på över tjugo grader varmt. Snacka om att sommaren bara helt plötsligt bestämde sig för att komma till oss, just idag. Hoppas den varit hos oss alla. Och att den tänkt stanna (!).

Jag njuter så tårna nästan krullar sig på mig. Den här gården har en så lugn och skön känsla och särskilt en sån här kväll; när solen står lågt, allt det gröna blir mjukt i kanterna och svalorna flyger och gör sommaridyllen till ett faktum. Dagen har innehållit allt möjligt. Men mer om det en annan dag, nu njuter vi av kväll. Jag har precis raskat runt på gården och vattnat blommor och plockat ihop lite leksaker och stått som Ferdinand under syrenträdet och tagit dom djupaste andetagen jag orkat. Så har Minimannen fått sig ett välbehövligt bad också. Han hade sand överallt, från topp till tå. Nu har han hoppat i pyjamas den där lille pojken och tänker ta natt. Päronen?

Dom ska finula lite på några idéer som antagligen ska skridas till verket med här i nästa vecka.
28062015-IMG_7152

En kväll i juni, alltså.

Precis så.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4