14072015-IMG_8173

God morgon! 

Efter att Liten somnat igårkväll bytte jag om till träningskläder och tog mig helt mirakulöst igenom ett sjuhelsickes träningspass. Hade ju känt mig så himla trött under dagen, så tänkte att det där med träning fick uteslutas. Så kom jag in i andra andningen på kvällen och var så nöjd över det där träningspasset. Sen fick jag vara som en sträng och bestämd mamma åt mig själv. Gå och lägg dig, unge! . Så gjorde jag det och vaknar idag med mindre dimma framför ögonen och min gå-och-lägga-sig-halvtvå-rutin är bruten. Det var på tiden!

14072015-IMG_8174

Och idag vaknar vi till tisdag.

Han där;

Minimänniskan i nattskjorta. En nyvaken Liten, med ruffsigt hår, smågrusiga ögon och ett litet smågäspigt leende. Finns inget gulligare.

Nu har vi ätit frukost och läst lite inredningstidningar och klätt på oss och är nu redo för en ny dag. Lite, lite kaffesörplande till bara!

Och blir man mannensugen behöver man klättra på en hög, apläskig, stege och ta sig upp på verandataket (aldrig i livet!) om man vill träffa honom. Jag och Liten nöjer oss med att bara öppna ytterdörren och stå och imponerat säga wow, vad fint det blir! , medan pappan där uppe mumlar förnöjt om att han hoppas det! och samtidigt skickar en massa kärlek till hans gäng. Gänget, det är vi. Morsan och Liten.

14072015-IMG_8191

Någon gång framöver, ska jag sitta precis här och blicka ut över min favoritlägda, sörpla kaffe och bara vara-vara.

Det är så häftigt, det här. Att göra sitt eget hem.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4