21072015-IMG_8717

Det är väl för himla lyxigt;

Tänk att vi bara serveras nya dagar, dag efter dag? Något som är lätt att ta för givet, men något att alltid vara tacksam över.

Vi, alla tre, har sovit helt vansinnigt gott i natt. Växtvärken… plötsligt tvärborta? En småbarnsmorsas spekulationer. Dom är många, alltså! Men i alla fall,..så himla skönt att sova i sin egen säng. Det är ju alltid bland det bästa med att komma hem.

21072015-IMG_8714 Så idag vaknar vi till en ny morgon, ny dag. Det är tisdag och mannen är i full färd med att gjuta för trappan som ska bli till från verandan, jag är färgshoppingsugen, Liten leker med alla leksaker samtidigt, det är soligt och i köket doftar det rent himmelskt av schersminen.

Det blir nog en bra dag, det här.

21072015-IMG_8715

Ha det så fint idag!

Lillafrun