25072015-IMG_9044

Så var det lördag och vi vaknar till helt ljuuuvligt sommarväder.

Vilket flyt, alltså! Vi som ju ska ha Sommarfest idag.

Vi har grejat på från morgonen, non-stop. Älskar att laga mat tillsammans med min man. Vi svischar förbi varandra, hjälper den andre där man ser att de behövs hjälp utan att någon bett om det. Det flyter på liksom och så har vi trevligt på kuppen! Nu är all mat lagad, borden är dukade, finsoffan och fotöljerna är redo för att ta hand om en massa mätta älskade efter maten.

25072015-IMG_9045

Den nya grillen är monterad och redo för sitt premiärjobb och faktum är att vi förberett oss så pass bra (hoppas planen håller hela vägen, bara!) att mannen nu håller på och snickrar en stund för att alla ska kunna gå rakt in via vår nya trappa (tjohoo!) och jag, har till och med fått mig ett härligt träningspass ute på gräsmattan. I strålande sol. Nu doftar det nyduschat och finkläderna har åkt på och det sista förbereds innan gästerna så småningom trillar in…

Sommarfesten kan börja!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4