29072015-IMG_9301

.. precis där har vi varit idag.

Vid lilla Mäjasjön.

Först var det strålande sol och jag smygfotade min M. Han som mumlar i skägget lite när den där himla kameran dyker upp. Smygfotografering är därför väldigt bra.

Sen stack jag och två utav syrrorna ut och sprang och då kom såklart den där brakskuren Allan på besök. Kära nån, det har blivit en grej denna sommar att springa i regn. Men det har ju regnat rätt mycket, och vi springer ju typ ganska ofta… så, då blir det ju lätt så. Men det var lite småläckert att hoppa i sjön när vi kom tillbaka. Dropparna slogs sig ilskna ner i sjö och jag hade så gärna velat haft kameran precis vid vattenytan.

29072015-IMG_9303

Så värmde vi oss under tak, sörplade lite kaffe inlurade i filtar. Uschavädret drog bort och mannen stack ut på sin löprunda. Jag och Liten passade på att bada tillsammans.

29072015-IMG_9335

Första gången i Litens liv. Det är stort.

Han doppade visserligen småtårna i vattnet förra året, men nu är det på riktigt. Med plask och bus och kallsupar och hela köret!

29072015-IMG_9339

Ikväll kör vi sista-kvällen-med-Taikonsgänget-kvällen. För fjärde dagen i rad ses vi för middag, hela stora klanen. Det är fasligt mysigt och mist lika rörigt som ni kan ana!

Hoppas ni får en fin kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4