… men vansinnigt roligt!

Där;

30072015-IMG_9411 30072015-IMG_9426

en salig rörig utan dess like.

En riktig prövning för pedant-jag. Men! Röran kommer ju av något ohyggligt trevligt; att två rum är inskuffade i ett tredje rum och att dom där två första rummen ska få sina golv fixade. Dom är tömda, heltäckningsmattorna är borta och mannen har slipat ett utav golven färdigt och håller nu på med det andra, vårt sovrum.

Jag och Liten hjälpte till med urplockning av rum där på morgonkvisten, men har sedan dess bara försökt hållit oss undan, gett glada tillrop ibland och lite mat och sånt. Men vi har roat oss kungligt, Minimannen och jag. Gjort det bästa av regnet som fallit den största delen av dagen. Vi tog oss en långpromenad med vagnen. Liten satt där, skyddad av regnet i vagnen, och myste så mycket att han till och med somnade fastän det inte alls var sovtid. Det skulle jag också ha gjort; ombäddad med fäll och napp och trasa och en morsa som pladdrade konstant med en…

En herrans massa såpbubblor har blåsts också. På hallgolvet. Halkvarning deluxe. Med röran är ju ändå här, så då kan vi sunka till det lite extra. Det är lika bra! Sen har vi såklart varit ute också. 30072015-IMG_9422Det spelar ju Roland om det regnar, liksom.

Det går lika bra att sitta i sandlådan, klippa gräset som Morfar redan klippt så fint (tack pappa!) och leka kurragömma. Samt den roligaste leken för dagen; låtsas att morsan är galopphäst och ska springa så fort hon bara orkar med galonmannen på ryggen. Helst ska hon sparka en fotboll framför sig också…

Vad gör man inte…

30072015-IMG_9431

Men alltså. Vi bor i världens röra, ska försöka bädda ner oss i salen i ett par nätter..men tänk, snart har vi två fina, fina trägolv att svassa omkring på.

Åh. 

Lillafrun