10082015-IMG_0421 Titta dä! 

10082015-IMG_0423

Iiiihihih! 

Så har solen gått ner och det är mörkt, mörkt. Hästarna har letts in i stallet och här gäspas det stort. Vi har haft en skön kväll efter en lång och härlig stranddag.


10082015-IMG_0428

Mannen-grillade hemma-hamburgare, rostade rotsaker och tzatsziki till middag.

10082015-IMG_0439M´s faster hade gjort en så god efterrätt. Som chokladmousse fast utan en minsta gnutta socker. Omåttligt gott!
10082015-IMG_0435Minimannen har visat sin tröja cirkus femtiotre gånger. Brum-brum! säger han, och pekar på traktorn. Lillvännen, som är helt galen i traktorer. 

Och nu sover den där traktorfantasten och jag sitter här i mörkret och funderar.

Idag har vi varit på stranden igen. Jag hoppade av på vägen dit och sprang sista sju kilometrarna. Det var förskräckligt varmt och alldeles underbart att doppa sig i havet vid mål.

Å nej, jag vill inte åka hem! tänker jag i en millisekund där jag ligger på stranden och lyssnar på vågskvalpet. Liten sover i timmar i vagnen, dagarna tuffar på i semesterfart och inte en tillstymmelse till bekymmer syns till. Jag älskar att vara här.

Så i nästa sekund, tänker jag jo men just det ja, -Drömgården! Åhåå vad jag längtar efter den!  

Tills den dagen vi åker hem, tänker jag fortsätta att njuta av varje sekund här på ön. Och som ett kvitto på att vi klarat vårt mål; komma ner i varv, ha semester på riktigt, bara-vara-vara… så är jag toktrött tidigt om kvällen och funderar inte ens, utan går och lägger mig. Precis då. Precis nu.10082015-IMG_0432

Minimannen älskar att bli skjutsad på pappsens gamla lastbilsflak! 

(Och! Vad himla roligt att ni uppskattar tävlingen! <3)

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4