15082015-IMG_0711

Så vaknar vi till lördag efter en lång och skön natt.

Där ute börjar klätterrosen att vara beredd att slå ut och jag väntar otåligt och längtande. Här inne äter vi frukost och lagar pajer till kvällen och hämtar in tvätt och packar och läser böcker så sidorna ryker. Packar; hallonplockarkläder, träningskläder, lekkläder, festkläder, ta-det-lugnt-kläder, extrakläder, minisovkläder. Det är alltid, alltid tre miljoner pinaler som ska med. Men nu känns det tusan som om vi, typ ett och ett halvt år in i småbarnslivet, är ganska haj på det där. Skönt!

15082015-IMG_0708

Det är inte bara morsan som sagt adjö till det milslånga Sommarlovet, även pappan börjar lite småströigt, med veckorna mer och mer, att uppdraga igen. Idag sänder mannen fotboll och kommer att dumpa mig och Liten ute vid Sommarstugan på vägen till jobbet. Jag och min Miniman ska ha skön lördag ute vid havet bland älskad familj. Sen möts vi alla vid middagen ikväll; då årets megaefterlängtade kräftskiva går av stapeln (jag börjar sörpla bara jag tänker på´t!)!

Ha en härlig lördag!

Och ni! Imorn drar jag vinnaren av den Personliga Almanackan. Har du missat tävlingen, klicka HÄR och var med och tävla du med!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4