22082015-IMG_1135

Där;

Mannen och Jag. Glada efter att ha spelat på vacker vigsel idag. Så ärofyllt, varje gång. Och så fint att spela kärlekstoner tillsammans med min älskade.

Vi drog iväg i förmiddags. Piffade men fortfarande med spår av det övriga livet; målarfärg på armarna och sådär. Med instrumenten i högsta hugg och en megasnabbt ihop-packad helgspackning. Så, drog vi iväg mot bröllopsgig. Vi kramade såklart vännerna hejdå också, efter världsmysigt halvdygn tillsammans med dom. Älskade vänner. <3 Och givetvis såg vi till att vår skatt hamnade i trygga händer. Hos Mormor och Morfar i Sommarstugan.

Men det var lite yrt där på förmiddagen, alltså. Lite föör många bollar i luften…Den här veckan har gått i turbofart, precis som vi älskar. Förutom jobb har vi gjort massor av saker hemma på Gården. Det är så skönt att komma framåt med projekten vi har. Ivern är där, om man säger så.

Men nu blir det också skönt med helg ute i Sommarstugan. Jag känner mig trött, har jordens träningsvärk i precis hela kroppen och så känns det som om huvudet har gått på långprogram med extra centrifugering i tvättmaskinen. Mannen? Han får ingen vila riktigt ännu. Han ska gigga med hjärtevännen ikväll, men sen ansluter han också. Längtar. <3

Snabb-snabb livsfart byts nu mot lugnt Sommarnjutande ute i Sommarstugan; sol, havsluft, barfotaspring och mys med min älskade unge och familj.

Åh. 

Hoppas att ni har en fin helg!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4