24082015-IMG_1236Så var det plötsligt måndagmorgon och tuppen har knappt vaknat och dimman ligger fortfarande tät över åkern.

Jag har rivit av ett tidigt träningspass, gjort mig i ordning. Pojkarna sover fortfarande. Jag känner mig peppad på dagen. Idag börjar nämligen det nämligen på riktigt och jag ska för första gången i livet undervisa som Musikfröken. Håhå, så häftigt,va!

Och jo, ni må tro att jag knappt tro att det är sant att jag fått detta jobbet. På en gång, liksom. Min alldeles egna Musiklärartjänst. Jag var beredd på att behöva vikariera och mixtra såhär i början. Men ibland faller helt enkelt bara en massa pusselbitar på plats och så blir det så himla bra. Jag är tacksam till tusen, tro mig. Och sen känns det så förbenat bra att både komma in i Läraryrket på en gång, börja jobba medan jag har allt färskt liksom. Jag menar, inte ens det, att kunna jobba musiklärare på en gång, kan man ju ta för givet. Så dessutom får jag en massa, massa tid med Minimannen, precis som jag vill. Jag kommer att jobba 50 % till en början, lite mer vissa veckor. Och det är drömmen för mig; att få jobba med det jag älskar (musik <3), men också få massa hemma-tid på vår fina Drömgård. Tillsammans med min älskade unge och (när han inte är på uppdrag) man.

24082015-IMG_1234
24082015-IMG_1232

Och håller koll på veckan? Ja, det gör jag med stil, tack vare gåvan från braiga Personlig Almanacka. Ni ser ju bara hur überfantastisk (tycker jag, såklart. Inte alls partisk…) min nya almanacka är. Täckt med bilder på den där lilla människan jag är så kär i att det inte är klokt.

24082015-IMG_1237

Men nu är här färdigbabblat.

Måndag var det, ja!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4