08092015-IMG_2194

Min nybadade lilla prins.

08092015-IMG_2182 08092015-IMG_2192Som ju har en alldeles egen pall att stå på vid tandborstningen nu för tiden. Sånt är stort. Och fasligt roligt! Särskilt i en ettårings liv.

Det är desto värre när man ska där ifrån… det är rent fruktansvärt faktiskt…

08092015-IMG_2179

Men åh, det gick ju bra igår, på Litens Första Riktiga Förskoledag.

Så nu ska jag sluta surra om det där. Men jag är en sån som oroar mig för saker, det bara är så. Och nu har jag oroat mig för det där. Att äta där, det har han ju gjort redan, och det där med äta det är aldrig något känsligt för S. Vi har haft tur med det, han har ätande som hobby. Leka är inte heller svårt. Men sovning, borta. Det kan ju vara lite krångligare, tänker jag. Han har ju inte sovit borta knappt. Men, Tack och lov verkade Minimannen inte alls tycka det utan hade sovit i sin vagn dom timmar han ville. Vilken lyx, va! Att när man älskar sova i sin vagn, få fortsätta med det även på Förskolan.

08092015-IMG_2196

08092015-IMG_2176

Igårkväll kramades vi mest. Och badade. Och borstade tänderna i en halv evighet. Jag nattade Liten och dukade sedan fram kvällsfika till M och Svärfar (och mig, såklart. Jag åt nog mest. Mackfika är  bland det bästa jag vet!) som hållit på och snickrat en stund under kvällen. Mysigt! Somnade med en så mycket skönare känsla än jag hade vaknat med.

Och idag är det onsdag, minsann.

Jag har ledig-dag, tjoho! Än hur roligt jobbet är, så är det ren och skär lycka när jag får vara hemma med min familj. Idag är vi hemma alla tre, dessutom. Tar en liten minisovmorgon, äter grahamsgrynsgröt och rejsar med lillbilen genom huset. Jag har skön träningsvärk efter gårdagens svintidiga ”morgongympa-pass”. Älskar ordet morgongympa. Och så skriver vi lång handlings- och att-göra-lista inför dagens stadstur. Allt från att köpa mat, till fotoalbum, till långa ljus, till några höstiga klädplagg till Morsan. Till att provköra bil. Spännande!!

Ha en fin Septemberonsdag allesammans!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4