19092015-IMG_2966

Och jag har dom senaste dagarna som i en liten ask i hjärtat. Så fina. Med massor av tid tillsammans med Minimannen. Och dessutom en massa fix gjort; allt ifrån mysigt vimpelpyssel, till efterlängtat höstpiffande i Salen, till utmattande röjning uppe på vinden. 19092015-IMG_2964 På lördagen fick vi en paus i allt ösregn. En skvätt sol som vi tog till vara på till max.19092015-IMG_2974

Vi drog igång och höstfixade ute, jag och Minimannen. Bort med alla gammblommor från i somras och så var vi runt i gömmorna, i Lagårn och i Gårdshuset och letade trälådor till vårt nya pyssel. Och vi fann några riktigt bra, och också ett vackert tråg.


19092015-IMG_2985

Så vi plockade äpplen och la i det. Och så åt vi såklart också.

19092015-IMG_2978
19092015-IMG_2987

Och det där var en del av vårt Höstpyssel. Mysigaste som finns, tycker jag. Att greja tillsammans med S, alltså. Saker ta ibland en evighet istället för en pisskvart. Till exempel det här pysslet. Men så himla, himla trevligt man har på vägen när man gör tillsammans. Fortsättningen av pysslet tänkte vi göra klart i eftermiddag när vi ses efter jobb och förskola. Det blir mysigt och jag längtar.

Just nu är det bara jag vaken här hemma. Det är så himla, himla tyst. Jag klev upp tidigt, tände ljus i kakelugnen och körde igång ett morgongympa-pass där framför,  med regnet som föll utanför. Vem har sagt att man bara kan yoga med tända ljus? Man kan faktiskt göra precis vilka övningar som helst, med tända ljus som vänner. Väldigt mysigt var det! Nu jobbar kaffebryggaren på för fullt och jag nästan hoppas att den väcker pojkarna. Jag vill ju hinna säga hej och godmorgon, innan det är dags att säga hejdå. <3

Ha en bra måndag! Ta hand om er.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4