24092015-IMG_3296

Håhå, vilken dag alltså-

Kickade igång dagen med att sätta den där degen på jäsning. Åkte iväg på jobbet, gjorde allt för att vara en så bra Musiklärare jag bara kunde. Efter en drös av pianoelever, så återvände jag hemåt smått mör i huvudet. Mötte mannen hemma och så drog vi och hämtade Liten, tillsammans. Det var vansinnigt mysigt! Och vi har varit så glada idag, jag och M. Lämningen i morse gick nämligen helt strålande och plötsligt hade visst S bara vinkat till sin pappa och inte varit det minsta ledsen. HURRA!!! Om ni visste vad vi är glada för det! Liten som ju var så lycklig i början och bara sprang in, blev ju för ett par veckor sedan varse om att han skulle bli lämnad , och har sedan dess varit ledsen varje lämning. Visserligen en till max några minuter och sen har dagarna gått strålande. Men i alla fall; jag har verkligen avskytt att känna att han blir ledsen på sina päron som lämnar honom. Men nu så, verkar vi vara på rätt köl igen. Obeskrivligt skönt! Hoppas det håller i sig!

När vi kom hem drog jag och S igång och bakade för fullt.24092015-IMG_3301

Mellisfikat gick alltså inte av för hackor idag heller. Och så ljuvligt det är att packa frysen full med ännu mera hembakt.

Pojkarna lekte sedan ute medan jag drog igång och städade här inne.

24092015-IMG_3313

Och det tar så himla mycket längre tid för mig att städrejsa nu. Lyan var ju bara 64 kvadrat, liksom. Nu är det liiiite större, va. Och jag vill ha ut mattorna, dammtorka, dammsuga och knäskura överallt. Så det tar sin tid. Men det blir såå himla fräscht och fint efteråt. Och jag är ju en städgalning och skulle ljuga om jag sa annat än att jag faktiskt tycker att det är roligt. Nästan alltid i alla fall! Faktum är att jag inte är den enda i familjen nu som tycker om att städa…

24092015-IMG_3318

Så har det också vädrats och bytts sängkläder i alla våra sängar. Och M hjälpte mig lyfta in det där fem-lager-målade skåpet i salen, så det har jag börjat klä med hyllpapper och flyttat in porslin i.

När pojkarna kom in igen hjälpte S mig att städa och gulleM lagade god middag åt oss.
24092015-IMG_3319 Familjeteamwork när det är som bäst!

Nu är det kväll och hemmet är skinande rent, tvätten hänger på tork, middagsdisken är borta för den här gången. Regnet öser ner där ute. Vi tänder ljus, vissa kvällsbadar, andra pustar ut.

 Att somna i kväll. Det, kommer nog inte bli så svårt…

Hoppas att ni haft en bra dag och har en skön kväll. Imorn är det fredag!

Lillafrun