25092015-IMG_3367

Det här har varit en helskön fredag.

Jag har inte gjort ett handtag här hemma, det har liksom inte behövts eftersom allt gjordes igår. Okej, tvätten byggs ju på hög på en gång. Helt galet. Men det sket jag i idag. Så förutom att vara i bespisningen med jämna mellanrum, så har vi bara gjort lyxiga saker;
Morgonen var lugn, jag och Liten hängde inne i salen medan regnet öste ner där ute. Mannen passade på att snickra uppe på lon innan han drog iväg på uppdrag.
Så trotsade vi vädret och drog ut på långrunda med vagnen. Till vår förvåning försvann regnet och vi fick uppehåll och sol. Helt otroligt ju.
Så lekte vi ute när vi kom och efter lunchen så sov Liten i vanlig ordning. Då passade jag på att fredagsfysa. Var galet opepp innan, men fick (som dom flesta gånger när man inte har några förväntningar på sig) ett grymt pass.

Och när Liten vaknade tyckte jag att han såg lite rödblommig ut. Och jo, efter feberkoll visade det sig att morsan hade rätt. Halvhög feber. Skit också. Förra veckans feberförmiddag, den drog lika fort som den kom. Typisk efter-vaccin-feber. Men den här gången är det snorigt också och garanterat en liten sjuka som är och hälsar på. Stackars liten Miniman.

Men han är tapper, min lille prins.

25092015-IMG_3444

Och sidär; Det är helt makalöst fint väder helt plötsligt. Det är fredagkväll och vi säger helg! Jag ska ägna kvällen åt att pyssla om min lillvän lite extraextra.

 Vi vill önska er Trevlig Helg!

Lillafrun och Liten