05102015-IMG_4036

 

Det är så vackert om morgnarna nu att det nästan gör lite ont i kroppen.

Frosten som ligger på backen när vi vaknar, påminner mig om förra hösten. Då, när vi hade lämnat denna gård för att åka till Norrnorr och göra klart det sista året. Helt oventandes om vad som egentligen skulle hända sedan, efter att vi kommit i mål. Vi hade börjat spekulera, drömma och jobba för att ta oss hit, till vår Drömgård. Men inget var riktigt säkert åt något håll. Det vi visste, på en gång när vi packade ihop för sommaren, var att vi fick komma tillbaka under året, när vi ville. Världens finaste dåvarande husägare. Det enda vi ville när vi kom upp till Norrnorr, var att åka tillbaka. Och det gjorde vi ju, så fort vi bara fick tillfälle.

Jag kommer ihåg känslan när vi rullade in på gården, bäddade in duntäcken i storsängen och sov där alla tre. Vaknade på morgonen därpå, till ett köksfönstervy så vacker att klockorna stannade. Det var frost, precis som igår och precis som idag. Och så, så vackert. Den där varma känslan på insidan av kroppen, var liksom ännu ett tecken på att det var hit vi skulle ta oss…

Tänk, så bra det kan bli.

Och idag är det tisdag och jag startade min dag med en fyra minus kall löptur. Det var krispigt, så att säga! Nu- mot arbetet!

Önskar Dig en god tisdag. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4