08102015-IMG_4135Där;

En del av all shoppingen som blev igår, under den där dagen som gör att jag fortfarande får ett snett flin på munnen även idag, när jag tänker på den. Som vi skrattade, alltså. Men i alla fall, på köksbordet.

08102015-IMG_4136

En massa olika saker till hemmet och till Minimänniskan och sådär. Jag unnade mig själv en ny skön tröja, annars tyckte jag att det fick räcka med frisörbesöket. Sånt är snordyrt, tycker jag. Tur att det bara blir ett par besök om året!

Där på bilden ovan;

En fin grön växt och kruka (buketten).

08102015-IMG_4128 08102015-IMG_4129

Och titta här;08102015-IMG_4126
Tulpanlökar. Jag längtar som en tok efter att få en mysig stund att vara ute i trädgården och gräva ner dom där. Och det måste typ ske pronto. Imorn eller så. Så himla mysigt till våren med poppande tullisar härs och tvärs.

08102015-IMG_4130

Och på IKEA så blev det mängder av ljus, både med och utan doft och så ännu några blommor.Nu börjar mina pelargoner tacka för sitt för denna sommar och då fyller jag på med grönt, som murgröna och den där andra blomman som också slingrar sig runt, runt och är jättevacker. En röd cyklamen ska få stå här på köksbordet och skänka lite färg och hemtrevnad.08102015-IMG_4131

Och så fylldes Litens höst- vintergarderob på lite till.

08102015-IMG_4118

…bland annat med dom där tightsen. Dom som jag inte köpte, när jag köpte den likamönstrade tröjan, men som vi ju egentligen ville ha jag och Liten. Igår fann jag lilla brallan på halva priset, perrfekt! Jag som nästan alltid bara lyckas köpa saker till fullpris eftersom jag fastnar för det nyinkomna jämt. Och på samma randiga butik shoppades också, däremot inte på rea, nya bra och rejäla handskar och en fleecefodrad mössa.08102015-IMG_4119

En morsa med höstfixad frilla, vackra blommor att ha i fönsterna, lökar att sätta i marken för att bädda för en vacker vår och så lite fleecefodrad mössa och sånt. Vi är redo för höst- och vintermys, med andra ord.

 

Och idag är det torsdag och den här morsan börjar se ljuset i denna småsnurriga vecka. Mannen har varit borta på uppdrag sedan i tisdags morse och kommer hem imorn förmiddag. Så idag var ännu en sån där dag när Svärisarna ordnade så att jag tog mig till jobbet. Eftersom det var jag som lämnade i morse så blev det tidig morgon för min lillvän på Förskolan. Vi var lika trötta i morse både två… eller morsan möjligtvis ännu tröttare eftersom hon sovit typ ingenting. En usel sova-själv-natt. Liten låg och snarkade men jag bara kuuunde inte slappna av. Hoppas verkligen att det där blir bätttre. Nu har i alla fall jag och Liten haft mysig eftermiddag tillsammans. Jag checkade ut från jobbet och drog till dagis på en gång. Eller, först lämnade jag bilen hemma och rullade sedan vagnen tom till Förskolan, jag hade visst glömt packa ur vagnen ur bilen i morse. Men det gjorde som tur var inget för Liten skulle ju ändå ta sin sovning hemma i stället. Vi vandrade långpromenad efter dagishämtningen; morsan fick motion och Liten somnade bums. Nu myser vi lite under filten tillsammans, jag dagbokar och S ser på Skåpbilen Olle. Efter middagen väntar Föräldramöte för min lilla Miniman. Kära nån, alltså. Ska JAG på föräldramöte? Ska inte mamma med!?……….

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4