12102015-IMG_4513 12102015-IMG_4515Så var det måndagkväll, plötsligt.

Och ljusen fladdrar och doftar yoga (har egentligen ingen aning… men det doftar gott och man blir sådär andas-in-och-ut-genom-näsan-cool, liksom) och kvällen är så lugn att det är löjligt.

Japp, det här är min nya stiiiil….gårdagen gav mig mersmak.

Okejdå; jag var uppe aptidigt i morse och morgontränade innan jobbet. Landade hemma efter arbetsdagen och att ha hämtat hem en gladunge från Förskolan. Fortsatte att leka ute med honom i ett par timmar. Så skönt med friskluft och ljus. Vi bunkrar så mycket det bara går. Sen ordnades det med lite tvätt och lagades middag. Och än om jag ibland tycker att det är smådrygt att laga middag och gärna överlåter det till mannen, så älskar jag att ropa nu är det middag! till mina pojkar.

Nu har jag precis nattat Minimannen. Han som var sådär toktrött ikväll efter en dag full av lek, och nästan somnade innan jag hann lägga honom. Mannen diskar undan det sista från middagen och snart möts vi nog i finsoffan och finular vidare på det där med val av ytterligare utebelysning och val av ytterdörr och val och val och val och sånt.

Typisk höstig vardagkväll här på gården.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4