13102015-IMG_4526

Nä, det där är inte idag.

Det där var igår, när jag var nysprungen, piff och färdig att bege mig mot jobbet i ny tröja shoppad under Storan-Lillan-dagen förra onsdagen. Jag befarade lite, eftersom jag aldrig brydde mig om att prova den innan jag slog till på den, att den skulle vara stickig. Men icke. Hur mjuk och skön som helst. Finns i fler färger också. Du hittar den på den där butiken på Å.

13102015-IMG_4519 13102015-IMG_4528

Så det där var igår, alltså.

När morgonen var frostig och kall och dagen innehöll jobb och Förskola och sånt. Alltid lika mysigt och skönt att komma hem efter en lång dag borta från varandra. På kvällen förvandlade M vårat så kallat Tvättrum (där finns det dusch och tvättmaskin, lilltoan är inte i samma rum, men ändå precis bredvid. Jo, jo. Gamla hus har sina lösningar att få gråa hår över ibland..) till en riktig Tvättstuga. Tvättstuga och Duschrum.

Jag och Liten? Vi tvärsomnade tillsammans…. jag hade grav Liten-abstinens och ville bara vara nära honom hela tiden, och då är det perfekt att lägga sig tillsammans i storsängen. Men det slutade ju såklart med snark för både stor och Liten.

Så idag vaknar vi till onsdag, efter 12 timmar i dvala. Pappan och mannen pussar oss och säger hejdå,vi ses imorn! <3. Jag och min lillvän klär på oss, äter frukost i lugn och ro, går ut en sväng och drar ut soptunnan och inser att det idag är en varm oktoberdag. Och så är vi, okej mest morsan, helt lyriska över mannens fixande igårkväll. Helt klart veckan happening…

Det där Tvätt- och Duschrumsfixandet? … innebar bland annat att vi nu också plötsligt är med torktumlare. Wööhööw! Det, är så lyxigt att det inte klokt.

Så idag har vi hemmaonsdag, lillvännen och jag. Kramas och leker och tvättar och torktumlar så det står härliga till.

Konstraster i vardagen. Fasligt fint.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4