24102015-IMG_5212

Det är lördagmorgon och av fönsterglimten att döma, ser det ut att bli en fin dag.

En tidig, frostbiten morgon när solen stiger sakta och sirlar genom trädens frostiga grenar. Så himla, himla vackert.

Jag och mannen klev upp lite senare än tupptidigt och passade på att äta frukost tillsammans. Båda två med vansinnig träningsvärk från gårdagen. Ni vet, sådär så att man väntar in i det längsta med att sätta sig på rumpan. Liten snusade vidare men hann vakna och krama hejdå innan pappan åkte iväg mot veckans sista uppdrag. Det är alltså jag och Liten idag. Och vi har minsann lite saker att göra idag, förutom att vara ute i det vackra vädret så mycket vi bara orkar. Vi ska pyssla färdigt något som ska ges bort till en älskad senare idag. Älskar sånt. Att ge bort något som man känner att man lagt ner lite extra hjärta och själ i.

Frukost och kaffesörplande och Bolibompa och pyssel pågår alltså här, denna frostvackra lördagmorgon.

Önskar er en världsfin helg!

Lillafrun