26102015-IMG_5370

Där;

 Dagens efter-jobb-och-Förskola-Mamma-och-Sisse-kramhög. Alltid, alltid den där älskade högen. Där mamman upprepar åå heeej ääälskling!! å heej älskling!! om och om igenmed en hysterisk falsettröst som liksom fastnat så i den där ungen att han försöker säga precis på samma sätt till sin mamma. Den där kramhögen har med andra ord ett helt fashinerande tjutigt läte. Som fullkomligt bubblar över av kärlek.

26102015-IMG_5378

Åhåå så underbart.

Och!

-Nu har vi Höstlov, han och jag.

Liten pausar från Förskolan och Frökenmorsan passar på att ta ut en och halv dag av inarbetad arbetstid. Det betyder alltså att vi har lov ända tills på måndag. Inte klokt så fint. Och vi ska verkligen ha loooov. Vi har inget inplanerat mer än att bara vara-vara, småskita i klockan och passa tider så lite vi bara kan. Umgås med älskad Taikonsfamilj som imorn Syster-komplettas helt eftersom syrrorna från storstan kommer hemhem också (tjoho!). Vi ska vara ute och leka i massor och gå svettiga barnvagnspromenader. Kanske lyckas jag också somna på den där kökssoffan ännu en gång? Både kropp och knopp ska ha paus. Jag avslutade en grym träningsperiod igår och ska nu ha vilovecka.

Vi ska helt enkelt bryta av vardagen med ett pärlband av lovdagar. Sånt man behöver ibland.

Och titta här;

26102015-IMG_5384

Min fina kollega gjorde Sisse tokglad idag. Han har fått en alldeles egen fiol nu och behöver därmed inte bryta ihop när hans morsa inte riiiiktigt vill låna ut sin o-ovärdefulla fela till honom. Tack A!! <3
Så jo, vi ska spela fela också!

Höstlov alltså. Litens första i livet och mitt första som Fröken. Så himla, himla fint.

Lillafrun