28102015-IMG_5462

Jo, jo.

Idag har det varit riktigt kallt här i Norr. Efter frukost klädde vi på oss lager, på lager och gav oss ut. Nosarna blev röda på en gång men vi traskade rundan lång och gick sedan på Lekparken som ni ser här ovan. Efter att ha stött på kära vänner på byn, dragit en sväng in på affären, rejsat hem med vagnen och visat vännerna runt i huset vårt som dom inte sett ännu. Då, drog vi iväg till Mäjadalen. In med en massa packning i den av-PappaMorfar-lånade bilen, och iväg!

28102015-IMG_5467

Liten blev överlycklig när vi kom fram och kutade direkt iväg, uppför backen mot kussarna som också var ute och lekte.

Vi åt lunch tillsammans; Storan, hennes kids, två utav Storstadskussarna och så jag och min Sisse. Ett redigt och fasligt mysigt Höstlovsgäng var vi!

28102015-IMG_5470

Så vaggades Sisse ner i vagnen med den här vyn, som han var alldeles ovetandes om. Morsan däremot, blev så vansinnigt sugen på backintervaller att hon helt enkelt inte kunde bärga sig. När dessutom den hockeyspelande systersonen vill haka på sin moster, då var beslutet lägg. Så, det där med vilovecka det sket sig (tjohoO!). Det kommer bättre veckor för sånt- nu när jag har lov och är ledig så är det ju så vansinnigt härligt att ha tid att träna på ett annat sätt än dagarna man jobbar.

28102015-IMG_5476

Vi sprang så gruset sprutade. 20 backar och 100 armhävningar, sen var vi i mål. Jag var så slut att jag såg stjärnor, men jädrigt nöjd också.

Sen fortsatte eftermiddagen med ännu mera sånt där kusinhäng.28102015-IMG_5503

Sisse försöker hänga med sina kusiner så gott han kan. Och det där, en drös Minimänniskor som samtalar med varandra, leker, hjälper varandra (dom stora hjälper den där lille hela tiden) och där på bilden ska dom vinna en världsviktig grej; så himla mysig syn.

Nu har vi kväll. Och jag och min Miniman är faktiskt hemmahemma… det vill säga hos Mormor och Morfar. I detta nu ligger jag på mitt flickrum med en sovande lillunge bredvid mig. Vi ska sova här i natt och det känns så mysigt att det inte är klokt.

Hoppas att ni har en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4