Idag har det varit en bra dag. 

Då och då kan jag sucka över att mannen är tvungen att resa en del i jobbet, sova borta titt som tätt och så. Men längtan är fint och vi är så himla tacksamma över hur bra det går för mannen. Och dessutom, så kommer dagar som den här och lyxen över att kunna vara hemma en vanlig onsdag tillsammans… eller som att vi kan ha lång-ledigt och jullov samtidigt och ha hela somrar med oceaner av Lilla-familjen-tid…. allt det där överväger tusen gånger om. 04112015-IMG_5877

Så idag har vi haft mysdag alla tre. Och dagar som den här tillhör helt klart mina favoritdagar!

Äta frukost tillsammans, gå ut på långpromenad med vagnen. Idag i helt galet vacker novemberväder. Varmt och sol, känns nästan lite konstigt såhär i november, men vi klagar icke!

Efter lunch sov Liten och jag och mannen passade på att träna tillsammans. Sen var det plötsligt eftermiddag och mörkret föll. Degen stod färdigjäst och medan mannen åkte iväg och hämtade ut paket på posten och handlade, så passade jag på att förbereda middag och grädda bröd.

04112015-IMG_5901 Mitt favoritbröd. Receptet har ni HÄR i vanlig ordning. 04112015-IMG_5904 Tända ljus och doften av nygräddat. Inte illa!

Liten hjälpte mig sedan att diska och hacka fruktsallad till efterrätt. Det blev vaaaaaansinnigt blött, typ överallt. Men Liten hade roligt och det var väl det som var grejen, mumlade pedantMorsan för sig själv.

Så kom Pappan hem och vi lagade middagen färdigt tillsammans. Bjöd sedan över Farfarn på middag och så åt vi oss proppmätta.

04112015-IMG_5909

Fruktsallad och vispad grädde till efterrätt. Försvinnande gott!

Och till sist har jag strukit och hängt upp dom där gardinerna som låg i paketet mannen var och hämtade ut. Visar er en annan dag! Nu tar vi kväll och jag längtar tills jag får krypa ner i Storsängen som jag bäddade rent idag. Bästa som finns ju!

Onsdagsbestyr, alltså. Fint som snus!

Hoppas att ni haft en fin dag!

PS. Ni vet väl att ni även finner oss på Instagram @lillafrunsdagbok ? DS.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4