06112015-IMG_5971Där;

En Morsa iklädd löpartights från morgonens runda och Liten med älskade trasan om halsen. Båda – Omåttligt taggade.

06112015-IMG_5972

Och så han, Världens Snyggaste Pappa.

Ungefär här var äventyret stort nog, 06112015-IMG_5974fiskar i stort, stort akvarium.

Vi skiljdes åt, Morsan fick lyxen att gå och duscha och basta och sånt alldeles själv, medan pojkarna teamade inne på Herrarnas.

06112015-IMG_5978

Så möttes vi vid Söderhavet, alla tre. Och reaktionen på den lille Minimannen?

06112015-IMG_5998

Han ÄLSKADE det. Så ljuvligt att se!!

Så där badades och plaskades det. Och åktes rutschkana om och om och om igen. Den där avsky-grejen över att få vatten över huvudet, den var som bortblåst. Här förknippades minsann ingenting med hårtvätten hemma.

06112015-IMG_6017

Plötsligt var vi så hungriga att vi höll på att krevera. Så då drog vi iväg, vissa fancypancy i badrock, och åt lunch.

Jo, jo. Havet suger, som den finurliga pappan sa.

06112015-IMG_5973

Efter ett par timmar bland varmt vatten och barnskratt och salta pommes, så sa vi tack och hej och gick och duschade och piffade till oss lite innan vi möttes utanför vid det där jätteakvariumet igen. Sisse var så trött så att ögonen gick i kors och somnade så fort vi la honom i vagnen när vi kom utanför Badhuset.

Då vandrades det lite på stan, småshoppades och så. Sen gick vi på mysiga fiket, Liten sov och jag och M tänkte passa på att tumanhandfika.06112015-IMG_6022 06112015-IMG_6034 Beställde varm choklad med vispad grädde och vaniljbulle. Och blåbärschiapudding..

Men tji fick vi! Plötsligt vakande lillvännen, smått hoppade över vilan idag av alla dagar. Han skulle också fika! Såklart han skulle.

06112015-IMG_6033 Alllt, var gott. Särskilt bullen!

Sötungen. Pusselbiten i våra liv.

Chokladiga och totalt efterbadtrötta  drog vi till sist iväg på Stora Storica och skulle så storslaget Veckohandla. Men alla var vi så trötta och dessutom utan handlingslista att det helt enkelt gick skitdåligt. Lillchefen fick sitta i sån där kundvagn med liten bil med ratt, en hit men han ville absoluuut inte att päronen skulle stå stilla en sekund. Då sabbade vi hans kör- och tutflow. Vilket gjorde att  hans päron som var så tomma i huvudena, bara vandrade runt som yra höns, livrädda att stanna upp för att ungen då gastade så det lät över hela affären. Ut från den där stora affären kom vi med två burkar köttsoppa… typ. Och när vi väl kom hem visade det sig att det var ärtsoppa, och inte köttsoppa. Och det var ju feeel! Så mannen fick dra iväg på lillica och köpa köttsoppa.

Men till sist har vi nu ätit vår köpesköttsoppa, mannen-gjorda-klimp, hårdbrödmacka och mjölk. Kunde inte tänka mig någon godare fredagmiddag!

Massor av ljus är tända och nu vi fortsätter vår mysiga fredag i vilans tecken. Kära nån så tacksam jag är över mina två pojkar och himmel vilken fin dag vi har haft! <3

Kunde inte drömma om en bättre start på denna efterlängtade helg.

Trevlig helg alla ni!

Lillafrun