14102015-IMG_4594-2

Vi vaknar till en raggsocksgrå dag, även idag. Gnuggar sömnen ur ögonen och tar oss ann tisdagen. Hade gärna suttit i finsoffan och den där Stora Fotöljen och läst Tio Vilda Hästar för Liten. Boken han fått av min Hästmamma, hans HästMormor. Så himla gulligt.

På tal om hästar, så saknar jag verkligen den där delen av mitt liv; hästarna, stallet, pussa mule, mocka skit och vara helt lyrisk över en rivig galopp uppför grusvägsbacken. Det där ljuvligt vilsamma i att vara i ett stall med hästdoft och vackra, mäktiga fyrbenta.

 Min dröm har alltid varit att ha en egen Häst. Nu har jag ju till och med chans att göra eget stall av lagårn och världens bästa hage av lägdan utanför. Men som ni vet; var sak har sin tid.

Tisdag var det, ja..

Vi ser fram emot kvällen, jag och Liten. Då ska vi på lyxigt tisdagsmys! Men först lite jobb och Förskola, fint det med.

Må så gott idag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4