05122015-IMG_6996Och så var det Lördag och den Femte December.

Jag vaknade bredvid min lillprins i morse. Vi vaknade av mannens alarm som dånade i hela sovrummet. Ja, inte för att M är hemma alltså. Han drog iväg igår morse och åkte långt norrut för uppdragande (=premiärtur med nya Rymdskeppet=omåttligt peppad M). Men när M sover borta så sover vi alltid med högtalartelefon, då känner jag mig trygg och allt blir så bra så.
Men just i morse kanske vi inte hade tänkt att vakna så tidigt, jag och S. Fast såhär i efterhand när vi haft lugn och lång lördagmorgon och det ändå inte ljusnat ute, då känns det fasligt lyxigt. Hela dagen är kvar framför oss!

Stjärnorna lyser i fönsterna. Frukost ligger i våra magar. Liten har även smaskat i sig femmans höjdarpaket; en alldeles egen russinask. Morsans täckbyxor och moonboots  är framletade (kommer ni ihåg dom där fett o-fancy-panciga dojjorna jag fick av mannen för ett par år sedan? Jag hade den julen heeelt ställt in mig på något vansinnigt romantiskt…och så fick jag ett par moonboots…. Såhär i efterhand har jag insett att det var kärlek om något, för det är ingen risk att jag fryser om fötterna om vintern). Liten är beredd att hoppa i varma overallen och vi ska ge oss ut i snön.

Lördag, alltså;

Vara ute i friska luften. Och när Liten sover tänker jag passa på att träna. Kanske knatar vi iväg under dagen och norpar lite granris någonstans också. Annars inga planer. Bara ha Decemberlördag, tillsammans med mitt trevliga lilla sällskap.

Ha en god lördag! Och God morgon!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4