Åhåja,

-vi blev visst hur tvärtrötta som helst igår kväll efter tufft, tufft träningspass, bastu och good middag. Så vi sov kvar hos mina föräldrar. Så vansinnigt mysigt. Och jag sover alltid, alltid så tryggt och gott där. Samma visa denna gång. Liten vaknade pigg och jag och M åmade oss som två gamlingar. Idag får kropparna vila!, konstaterade vi. Vi trippade nerför trappen och fick den där starten på dagen med den där brakfrukosten, som är så god att det inte är klokt. Som-hotell-lyx, så är det att vara hemma hos Mor och Far.
Vi åkte raka spåret därifrån i förmiddags och till stan. Handlade mat och så fick Liten åka sån där lite karusellig bil som han bara älskade.

När vi sedan rullade inte på Drömgården föll snön likt i vilken vintersaga som helst. Sådär långsamt, singlande. Så rofyllt. Och huset stod juligt och fint precis som när vi lämnade det. 02012016-IMG_777302012016-IMG_7774
Jag bäddade ner Sisse i vagnen efter lunchen och gick en minipromenad med honom. I övrigt har jag bara påtat på här inne, dukat, vikit tvätt och förberett inför Aftonen. Skalat en herrans massa potatis och är nu strax redo att börja rulla paltarna inför middagen med hela fina Taikonsfamiljen. Jag och M ska teama precis som vi brukar och det bara älskar jag. Vi blir hela gänget här ikväll. Det är bara en syrra med familj som fattas, dom coolingarna är i Thailand och jullovar och laddar för arbete där under ett par månader. Jag saknar dom där coolingarna men är så glad att dom får göra detta efterlängtade äventyr!

Önskar er alla en fin kväll!

-Nu ska förklädesgumman här fortsätta i köket!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4