12012016-IMG_8136

Mamma, måååste jag kliva upp såhär tidigt, idag igen? Min vanliga Förskoletid när pappa lämnar, är mycket skönare ju. 

Men jo, lilla hjärtat, du var tvungen till det. Då hade din morsa ändå varit vaken en bra stund längre än du, varit ute och sopat en bil och skottat ut den samme från en igendriven infart. Det var med en smärre svettning i morse faktiskt, att ta oss iväg i tid. Men vi klarade det! Älskar att Sisse applåderade åt sin morsa när vi landade i bilen och drog iväg! På förskolan vinkade jag hejdå till Liten, som hade fullt sjå med att säga Hejj! med lillrösten, till sina små vänner som också dom precis startat dagen.

En arbetsdag för mig sedan, version ovanligt kort för att vara tisdag. Vansinnigt passande, just idag. Annars skulle Sisses Förskoledag har blivit marathonlång. Jag hämtade hem en unge som jag längtat så efter. Nu har jag liksom vant mig igen, under jullovet, att vara med honom hela tiden. Så nu gör det ont i mammahjärtat att lämna ifrån mitt lillhjärta, än om han mår som en prins om dagarna fastän inte mamma och pappa är nära.

12012016-IMG_8141 Handling hanns också med innan vi landade hemma. Med bland annat inköp av vad som nog kan klassas som min största craving just nu; Illgröna äpplen. Jag äter aldrig såna i vanliga fall, alldeles för sura. Men nu är dom så goda att det inte är klokt! Vi åt mellis innan vi klädde på oss igen och gick ut i snöyran. Infarten hade drivit igen och vi hjälptes åt att hitta åt den igen. Liten tyckte dock efter en stund att vädret var riktigt kasst. Det är ju faktiskt inte så skönt när snön bara piskar en i ansiktet. Men vi blev klara till slut och det firades med en snowracerfärd!

12012016-IMG_8150

Bara en del av vår skottning. Vi kämpade som ett team, men när bilden togs då tusan hade vi bråttom att ta oss in, då vädret var försträckligt ”Ooouffa” (uscha)!

Nu är det kväll igen. Tvättmaskinen jobbar på. Tvätt hängs. Middagen är äten och bortdiskad. Jag har tränat ett överkroppspass tillsammans med en liten PT. Och nu äter vi sura äpplen, längtar efter pappan och highfivar över en bra tisdag. En tisdag med power, faktiskt! Imorn väntar lyxig ledig-onsdag, håhå så härligt!

Önskar er en skön kväll!

Lillafrun