13012016-IMG_8159

Just så. Det är precis det vi gör idag; mellanlandar lite.

Ohyggligt skönt. Det kom ju tusan som en chock, både för knopp och knopp, det här med vardagståg och allt vad det innebär. Så börjar vi dessutom med en vecka som är en typisk sån vi kallar för småcrazy men som vi vet bara dyker upp ibland. Nu valde mannen att komma hem och vara hemma idag, fastän det innebar mil i bil han hade kunnat slippa. Men han är ju sån, det där M.

13012016-IMG_8155 Så idag har vi lugnare tempo. Och som vi njuter. Fast vi ställde väckarklockan på tidigt så att inte den lilla rutin vi (tänker mest på Liten) kommit in i, suddas ut på en gång. Men vi har legat i storsängen och läst favoritböckerna och kramats och lurat lite på vad vi ska hitta på idag. 13012016-IMG_8156Där ute börjar graderna krypa neråt igen, efter ett par dagar av alldeles perfa vinterkyla. Vi tussar runt i ullställ, äter god frukost och har ledig-onsdag. 13012016-IMG_8153

Att mellanlanda lite, vilket himla bra påfund!

Lillafrun