15012016-IMG_821215012016-IMG_8197 15012016-IMG_8201 15012016-IMG_8208 15012016-IMG_8209

15012016-IMG_8196
Fredag, alltså. Hur bra?

Jag och Sisse vaknade kring halv nio, det är en perfa sovmorgonstid tycker jag. Vi har sovit som två björnar i natt. Himlaskönt att få sova tills man vaknar och inte bli väckt av någon väckarklocka. Det tyckte vi båda, min lilla sömntuta och jag. Nu har vi morgon här hemma, har ätit frukost och nu pysslas det med lite av varje. Vattnas blommor, kläs på långkallingar och sånt. Så leker vi och funderar på om vi inte ska premiäranvända ännu en julklapp som Liten fick. Jag är löjligt nöjd över gårdagens städ- och tvätt-race. Idag njuter vi i fina, fräscha hemmet och behöver inte påta med några såna sysslor alls. Än om det är sysslor jag tycker om, så är det väldigt skönt när allt är klart också.. än om den där tvättkorgen ju är ett kapitel för sig, den stannar liksom aldrig upp. Pratat med efterlängtade pappan har vi såklart gjort också, han skulle precis äta sin andra halva av hotellfrukosten, efter att ha varit och sprungit löpbandsintervaller på gymmet (M passar på att träna när han är borta, som ni förstår, och det är ju smart). Det där lät ju inte så dumt, fast när man kan gå i frysen och välja på en rad olika hembakta brödsorter, sörpla eko-äppeljuice och sitta i morgonrock eller pyjamas hur länge man vill.. då känns det fasligt lyxigt, det med. Så fint att vi, trots att vi är från varandra, har det gott på var våra håll.

Nu ska vi ha fredag! Och vi önskar såklart Dig den bästa också!

Lillafrun. Och Liten.