20012016-IMG_8349

Ser ni? Så himla vintrigt det är här på Drömgården, va! Det har snöat i ett, jagvetintehurlänge.

Gården ser bomullsklädd ut, diskmaskinen har premiärat (hurraaa!), vi såg en ren nere på byn igår när vi gick sen kvällspromenad (alltså, en ren!? Han såg så vilse ut. Nog för att vi bor i Norr, men här vid kusten liksom? Men det vaaar det! Alltså Martin! Den hade ju samma kläder på sig som vi brukar sitta på i fjällen!… orden som följdes av ett tyst leende hos mannen. Men han höll också med. Det var en ren!). Och som pricken över i:t på allt det där, så är det idag onsdag. Och den tillbringar vi här hemma. Mannen har en lugnare uppdragsvecka och jobbar därmed på så snabbt han bara kan med lilla köksfixet här hemma. Jag och Sisse läser Alfons och pratar om att han S ska till frissan i eftermiddag och så. Jag försöker prata vett med honom om det där att han måste sitta stilla hos frissan, för annars kommer ju den där luggen vara kvar och vara oouffa! (uscha!) i ögonen. Ett besök hos Morskan har jag idag också, det blir mysigt!

Så;

Snö och diskmaskin och renar på byn och lite diverse onsdagsplaner. Det är så vi jobbar.

Allt gott, så hörs vi.

Lillafrun