05022016-IMG_9022Åh. Jag är  alldeles hög nu.

Och ni som hängt med ett tag förstår nog att det inte har med någon miljonvinst eller så att göra,  utan något helt annat.

Titta bara på fredagsvädret (ovan), liksom!

Igår när jag kom hem från jobbet så mötte jag mannen. Solen sken och jag sa att jag var så himla springsugen… men att jag nog tänkt att jag redan sprungit min sista tur denna preggotet. Då sa han att han precis varit ute på lång löptur och mitt sug blev inte mindre precis. Men jag bestämde mig ändå för att ”bara” ta en promenad. Väldigt härligt, det med. Vi hämtade hem Liten tillsammans från dagis (förlåt, jag menar såklart Förskola!!), promenerade rundan tillsammans och konstaterade att vi har det fasligt bra och att vi nu lever precis som vi drömt om. Det är en himlafin känsla, och bättre än så.

Vår plats på jorden, det är här.

05022016-IMG_9026

Idag vaknar vi till fredag. Huset är skinande rent och bara osar fredagsfeeling. Vid frukosten kunde jag höra fågelkvittret utifrån och solen gjorde snön alldeles gnistrande. Färdigfunderat. En sista, sista fick det bli….

05022016-IMG_9027

Att jag svept en kaffekopp precis innan jag stack ut, och blev kissnödig direkt och fick öva på knipet bigtime, heeela turen. Det, var en sak. Det är ju bra med knipövningar, liksom. Men lite smådrygt var det allt. I övrigt? Heeelt underbart. Pyret och Morsan kämpade på tillsammans, en låg alldeles stilla i sin guppande vattensäng och en flåsade och tjoade för sig själv, med fånflinet i fejjan. Jag älskar att springa. 

05022016-IMG_9029

Men nu är sista, sista turen gjord och springandet får läggas på hyllan, till i sensommar eller höst någon gång. Det är ju gott att längta också.

05022016-IMG_9040

Nope. Jag behöver inte så mycket för att bli hög på livet.

Att dessutom få komma hem till en busunge med rosiga kinder, som åkte snowracer ute med sin pappa. Det, gjorde bara saken ännu, ännu bättre.

Nu ska vi fortsätta njuta fredag här. Hoppas att Du också har en bra dag! <3

Lillafrun