10022016-IMG_929710022016-IMG_9301Där;

Högar av Dagens Outfit till Liten och till en Morsa. Vi hade ju en gedigen lista att beta av igår. Vi hjälptes åt och svischade fram i nån slags tornadofart och städade bilen och kylskåpet och tvättade och städade hemmet och packade och så. Vi blev klara i bra tid, och det var vi fasligt nöjda över. 10022016-IMG_9304

(Det märks inte bara på oss människor att ljuset är på väg tillbaka mer och mer. Även blommorna i fönstren njuter!)

Vi tog en promenad medan Liten sov i vagnen och sen avslutade vi dagen på det där viset som nu nästan känns som onsdagstradition. Ja, i alla fall för mig och Liten. Att mannen var med igår, det var en jättebonus.

10022016-IMG_9328-Mysig eftermiddag och kväll hos Mormor&Morfar och Torehunden. Liten lekte med nya leksaker som köpts in till leklagret där hemma och så pysslade han med nya pennor (i tusch, såna där braiga som går bort lätt i tvätt, om en liten råkar rita på sig själv!) som Mormor köpt hem och så gosade han med Foffa (Torehunden) och Offa (Morfar), såklart.

Jag och mannen bytte om..10022016-IMG_9332.. och cyklade var sitt intervallpass ute i hardcoregymmet. Sen gick vi som två stelbenta.

Världsskönt var det då att efter middagen få hoppa in i den veddeldade bastun, där pappsen tänt luktljus och gjort så mysigt. Ute i bastun råkade visst jag och M bli väldigt länge, tiden liksom försvann och det var så mysigt att sitta där, bara han och jag, och prata. Vi tänkte tillbaka på alla våra fina år tillsammans och hur förbenat underbart det fortfarande är. Han är bäst. 

Ja, sen kramade vi dom där omtänksamma, megaälskade människorna hejdå. 10022016-IMG_9333Snön föll i en rasande fart och föret hem var inte kul. Men hem tog vi oss och kröp ner i den renbäddade sängen. Alldeles förträffligt trötta.

Och idag är det torsdag och vi har lite, lite att göra innan vi drar iväg på den efterlängtade familjetrippen. Typ lite jobb och sånt. Hörs senare!

Lillafrun