16022016-IMG_9575Ja, kära nån. Har ni sett? En musikfröken, en vanlig jobbtisdag. Liggandes som ett slafat på gammskotern, med trynet mot solen och mitt i världens skönaste stund.

Den här dagen blev ju bara så himla konstig.

Jag åkte till jobbet som vanligt, men vände om på direkten, med Rymdskeppet fyllt av elever. Skolans panna hade tvärpajjat och det var helt sonika svinigt kallt där inne i och helt omöjligt att ha skoldag där. Så denna soliga, soliga tokvackra dag tog jag chansen att kompa ut några av mina komptimmar. Först agerade jag lite skolskjuts, innan jag landade hemma. Övervägde om jag skulle hämta hem Liten, men det skulle ju bara ha blivit snurrigt för honom eftersom jag ju skulle iväg igen en stund senare.

Kändes ju fullkomligt helkonstigt att vara hemma själv, utan Liten alltså. Jag passade på att klistra in en massa kort i hans album och sen var jag ute på en helt ljuvlig långpromenad. Själv. Allt själv. Hur konstigt som helst. Och lite smygskönt att svänga på armarna och bara vara jag för en stund.

Sen slängde jag mig där på skotern och åt apelsin och tänkte vad i hela friden, vilken heltokig tisdag! innan jag sedan svischade iväg för konferens med kollegiet.

16022016-IMG_956516022016-IMG_957116022016-IMG_957416022016-IMG_9576

 

Heltokigt men också förbenat lyxigt! Dagsljus och sol i friskluft. Energiboost i massor.

Lillafrun