Så har vi haft skottdag idag också!

29e Februari liksom. Lite småfräsigt. Jag har haft en strålande dag på jobbet. Därefter tog jag mig en timmes Egomamatid. Efter noga övervägande. Jag brukar ju alltid hämta Liten på måndagarna, men idag kunde M hämta och det tyckte ju båda pappa och son var mysigt, så. Jag var och simmade en herrans massa längder, tog en tvärbastu och kilade sedan ut från simhallen. Med ny energi och vääärldens rufsigaste hår. Ni vet, när man tar en liten flaska med ett schampoo från 1800 nånting. Bara för att flaskan var liten och smidig. Så glömmer man balsam också. Och hårborste. Sen råkar ju håret ha blivit sådär tvärlångt nu. Men ja, tack och lov hade jag mössa och kunde gömma eländet i. För därefter drog jag på toksnabb shoppingsväng; köpte lite ditt och datt. Med pastelltema!

29022016-IMG_0353

På bilden;

En låda till Liten, en bråkdel av godiset jag köpte till mina pianokids som ska ha Godisgig! nu innan Sportlovet och servetter till 2-årskalaset och fjädrar att så småningom sätta i Påskriset och ja.. lite ditt och datt.  29022016-IMG_0356 29022016-IMG_0354

Sen brummade jag hemåt och mötte två älskade pojkar. Och ikväll har jag, förutom att pussa på Liten, grejsat med lite allt möjligt. Har haft en fin liten prickig lista som jag betat av, bit för bit. Medan jag grejat har pojkarna lekt och läst saga och sånt. Och jag höll på att smälla av när dom kom ut från badevarelset och hade badat tillsammans. Stor och Liten med varsin handduk om höften. För den ene agerade handduken superlångkjol och jag dog söthetsdöden.
Nu har vi nattat Liten, nybadad och ombäddad i nytvättade lakan. Ajjabo, mamma! Ajjabo, pappa! sa han det sista. Åh, denna unge!

Ombytta roller ikväll också; Mannen har somnat bredvid Liten och jag sitter uppe själv.Låt säga att det är typ lika vanligt som med skottår…

Nu ska jag ringa en vän jag inte pratat med på hundra år!

Natti!

Lillafrun