11032016-IMG_1251

APPLÅDER!  

(Från Sisse, till Sisse. Såå rätt att applådera sig själv då och då!)

Det är lördag och här hemma har vi minsann varit vakna sedan 06 i morse.

Ni förstår, vi hade en riktig sån där Tjohoo!-stund igår. I vinter har vi verkligen försökt att få med lille Sisse på skotertur. Jag är som sagt uppväxt med skidor på fötterna och samtliga fjällturer har varit skidturer. Underbart, ja! Men det ena behöver inte utesluta det andra, tänker jag. Så i en framtid; Fjälltur, med både skidor och skoter. Men.. som det varit så har Sisse inte ens velat sitta på skotern. Det är inte det att han är farträdd. Det är ljudet. Precis som hans mor var (och typ fortfarande är) när hon var liten.

Men, så plötsligt igår förmiddag, så skulle han åka So-kooj (skoter) , sitta mellan pappan och mamman. Och vi drog gladeligen iväg på liten tur. Och där satt han, som ett ljus. Mycket, mycket koncentrerad och så vansinnigt stolt när vi svängde förbi Farmor & Farfar. Brrrruuum! lät det sedan när den där trogne skotervännen startade efter ministoppet. Och så, var rädslan bytt mot lycka och Minimannen ville inte göra annat än att sitta där på skotern.

11032016-IMG_1249Älskade självutlösare på kameran! Den här bilden kommer nog pappan i familjen tapetsera en vägg med, eller så.

11032016-IMG_1253 11032016-IMG_1256

Så idag, blir det Familjens Första Riktiga Skoterutflykt tillsammans!

Vi snajsar runt i kalsongdressar och det packas och någon (mannen) är så taggad att jag bara går och skrattar åt honom. Älskade man. Kan tänka mig att det är ungefär som om Sisse absolut inte skulle ha velat gå i närheten av en häst tidigare, och sen en morgon vakna och liksom bara tjata om hästar. Så, jag gläds så med min M. Och ser fram emot dagen! Solen skiner även idag och man kan ju bli nipprig för mindre, liksom!

11032016-IMG_1258

Dagen igår var helt fantastisk. Så varm och solen värmde ännu mer i ryggen under långpromenaden igår, än dagen innan. Nu blir det verkligen bara mer och mer vår i luften. Och vid middagen, strax efter 17, sken solen fortfarande. Kvällen igår? Tre möra ute-människor. En liten drogs genom huset på sin traktor, typ sju tusen varv. En mamma tränade med levande tvåårig extravikt. Så åt vi färska jordgubbar till fredagsmys innan det döks ner i storsängen och slocknades på en gång. Dom här dagarna, alltså. Sportlov, aj lavv!

 

Nu ska här packas matsäck!

Hoppas solen skiner på er alla idag!

Lillafrun