13032016-IMG_1348

Det är någon här hemma som är vansinnigt peppad på att vårpiffa hemmet nu.

Först ut tror jag köket får gå. Några videkisskvistar står där i emaljkannan på köksbordet och viskar om vår och påsk och allt det där härliga vi har här framför oss.

13032016-IMG_136813032016-IMG_1350Vi har ju ett väldigt tacksamt ljust kök måste jag säga. Ja, hela huset är väldigt ljust. För varje dag stannar ljuset någon minut till och vi upplever nya tider varje dag, här hemma. Sommaren kan vi ju i det här huset, som sagt. Fantastisk. Men den här tiden, vårvintern, tidiga våren. Den verkar kora in på mycket-mycket-härlig-tid, den också.13032016-IMG_1353Istället för vintrigt vitt och grått här och där, är det nog dags för lite färg tror jag. Mest vitt som vanligt såklart. Luckorna är ju i två nyanser av grönt… När det kommer till såna här världsliga saker är jag så otrooligt velig. Blått är fint till grönt, tycker jag. Grönt och grönt, blir det för mycket grönt? Och rosa är ju alltid bäst. Svårt att välja.13032016-IMG_1365

Sannerligen härliga icke-problemiga, jättevärldsliga, saker att fundera över en tisdagmorgon som den här. När solen skiner och Liten är pepp på att få ta med lite nybakt (jo, någon har i halvblindo varit uppe och bakat nu på morgonen, ha ha) kalasfika till Förskolan och bjuda kompisarna på.

Nu kör vi tisdag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4