03042016-IMG_2450 03042016-IMG_246103042016-IMG_2464

 

Dom där bilderna drog jag av i morse efter att jag och Sisse svajsat runt och söndagsstädat, vädrat lite, hängt tvätt och fejjat tillsammans. Vi var precis på väg ut genom dörren, liksom. Älskar ljuset som köket badar i. Att björkkvistarna håller på att slå ut, där i gamla kockumkannan. Och köksfönstervyn, den kommer jag nog aldrig att se mig mätt på.

Sen hade vi nog världens skönaste förmiddag ute, i så vansinnigt skönt väder.

Vi drog på tur med Stortraktorn, tittade på när pappan sågade och så passade jag på, medan lillvännen påtade på med egna bestyr, att sitta på Gårdshustrappen och rikta ansiktet mot solen. Våren är så på väg och det känns så härligt, tycker jag.

Mannen drog sedan iväg efter lunchen och jag myste vidare med min tvååring och bäddade sedan ner honom i vagnen. Under tiden han sov svettades jag mig igenom ett tabatapass, öppnade frökenväskan och väckte jobbhjärnan inför morgondagen och så piffade jag mig också. För nu är den här Morsan på väg och ska sjunga med sin Gospelkör i Stora kyrkan. Sisse kommer ha det kungligt ikväll med både Mor-or och Pia som barnvakter, medan mamman gosplar och pappan sköter ljudet för hela alltet.

En så skön söndag. Hoppas att du haft det gott, du med. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4