06042016-IMG_2544

En Preggomorsas detaljer denna helt vansinnigt blyertsgrå och regntunga onsdag.

06042016-IMG_2554

Ett barr version ostyrigt och fasligt långt. 06042016-IMG_2560

Och en älskad Miniman på väg sin Farmor, med regnet drippdroppandes på flugsvampsmössan.

Några bilder från denna Onsdagmorgon!

Jag och Lillvännen vaknar ännu en morgon, bara han och jag, bredvid varandra i Storsängen. Liten med den där gulliga morgonfrillan och morsan med skön träningsvärk från gårkvällens pass där Mamma, tjäääna!. Pappan är på väg hem från några dagar borta, men är inte riktigt hemma ännu. För M och Sisse väntar pappa-son-dag. Jag och Storan har nämligen en lyxig, lyxig dag framför oss i södra Storstaden. Frisörbesök står på agendan och det känns ungefär hur härligt som helst. Så när nu Morsan kilar iväg innan pappan hunnit hem, får Minimannen starta dagen med mys hos Farmor. Denna fallskärm av älskade vi har runtomkring oss nu. Ovärderligt!

Vi hörs snart igen!

Lillafrun