10042016-IMG_2873Är det inte skönaste känslan?

Att inte behöva skynda.

Förra året den här tiden var både jag och mannen helt vansinnigt ivriga på att ta oss hit. Till Drömgården. Vi ville liksom bara avsluta kapitlet där uppe i Norrnorr, (än om det innebar en massa tråkigt också, som att vinka hejdå till vännerna… som ju också dom skulle iväg, men ändå) ,ta flyttlassen och skynda iväg för att hinna njuta så mycket som möjligt.

 Nu är vi här.

Och kära nån vad vi njuter. Den här tidiga våren är helt ljuvlig. Det bästa är att det inte är någon brådska. Vi ska ingenstans. Vi är hemma nu. På vår älskade, älskade gård. Åh. 

Och idag har vi haft Söndag med stort S.

Förmiddagen spenderade vi i Mäjadalen. Liten hoppade i vagnen, så vi fick skön morgonpromenad dit. Där lektes det med kusiner ute i varma solen, en drös pojkar i familjen blev på löpande band nyfrissade av världsbraiga Frissan L och jag njöt av stunden där på trappen bland syskonbarn och Storan och synen av lillungen som fullkomligt älskar att hänga med sin kussar. Idag trodde jag att vi skulle gå bet när det gällde friseringen, det började med protester från Minimannen… men plötsligt gick det som hejsan och den där ponnyluggen försvann.

Vi traskade hemåt igen och har sedan haft skönaste eftermiddagen;

10042016-IMG_2863

Liten har slumrat vårens första långlur under äppelträdet.

10042016-IMG_2868

Jag och M har haft Gårdshustrappsdate. Bästa <3

10042016-IMG_2867

En lunch för två; massa halloumi, varmrökt lax att lägga på surdegsknäcke, småtomater, avokado och vindruvor. Så vansinnigt gott!

Och idag lyckades jag;

10042016-IMG_2870

Yes! 

Bilden är ju asrolig. Ser ju ut som att jag sitter och håller i en badboll eller nåt. Och jaa, jag vet att jag har hål i strumporna. Kanske dags att fylla på strumpförrådet som just nu bara innehåller en massa nallestrumpor från tiden älskade mor kittade mig med strumpor.. det är ett tag sedan mao.

Nu är mannen ute på löptur och jag och Sisse myser inne. Så småningom ska vi traska lilla vägen till Svärisarna för middag. Vilken lyxhelg jag och Sisse haft, alltså. Toppklass på hela alltet. Och bästa avslutet, med pappan hemma, fick vi också. <3

Lillafrun