15042016-IMG_3018

Det är fredagmorgon och jag kliver upp, alldeles själv, efter natt med sån där sömn jag vet att jag är otroligt bortskämd med. Liten har inte feberyrat i natt, vi har istället sovit som tre björnar bredvid varandra. Jag smög mig upp och började dagen med ett skönt morgongympapass. Man blir ju glad av att bara säga gympa, liksom. Nu är klockan strax efter tupptid och det är fortfarande så tyst, så tyst här hemma. Pojkarna ligger fortfarande och sover där inne.

15042016-IMG_3023

Jag fortsätter smyga- Knipsar av några bilder på dom nya sängkläderna som jag egentligen ville ha förra året. Men då sparade vi varenda korvöre till en viss Drömgård vi vara smått maniskt besatta av att kunna köpa. Smått magiskt var det därför igår när jag fick bädda in just dessa lakan, i vackra Sovrummet hemma på vår gård. Sängkläderna är som tagna ur en florabok. Hur fina som helst.

15042016-IMG_3025

Hoppas, hoppas den här lilla prinsen mår bättre idag. Jag tror det, då febern verkar ha stuckit.

Nu ska jag gå och väcka mina två, duka fram god fredagsfrukost och sen ska vi dra iväg på förmiddagstur. Förena nytta med nöje. På en och samma sväng ska vi låta en Musikfrökenmorsa, som igår var stressad över missat jobb, få fixa lite snabbt jobbfix. Åka till brädgårn med stora släpvagnen bakom bilen. Och till sist hamna där jag hoppas och tror att jag kan hitta den där önskade färgen på blomsterna till våra vårplanteringar. Det här känns redan nu som en himla bra dag. Kanske det bästa med att ha haft en småmoloken dag; att få vakna till en ny dag. En bättre sådan. Att få känna att vi har en hel, hel helg framför oss. Med Lilla Familjen samlad. Det, är också så fint att det inte är klokt.

Ha en fin fredag alla ni, så hörs vi!

PS. Tävlingen som jag hintade om i DET HÄR inlägget, är absoluuut inte bortglömd. Den bara väntar in några dagar. Till Finaste Textilföretaget är färdig med sin nya hemsida! Så håll ut, den som väntar på något gott och allt det där.. DS.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4