16042016-IMG_3069
Det är lördagmorgon.

Där ute är graderna få och regnet hänger i luften. Här inne tänds det ljus och dukas fram lördagsfrukost i lugn och ro. En Liten svansar runt med blöjan på sniskan och Tjasan nära till hands. 16042016-IMG_3064Morsan konstaterar att hon känner sig lite som om tåget har kört över henne. Träningsvärk och sen bara en riktig Sockerdrickakropp. Mannen? Han är taggad på att gå ut på gården och jobba.

16042016-IMG_3067

Det äts ny favorit; Granola. Och sörplas äppeljuice och kaffe och det är så himla, himla skönt att den här helgen är hel. 16042016-IMG_3104Att vi får en lördag tillsammans, också.

16042016-IMG_3080

Morgonkaffe i sakta mak, sittandes på kökssoffan med nyutslagen pelargon bakom sig. Njuta av att morgonen fortfarande är morgon och att vi har hela dagen framför oss. En favoritsyssla och favoritkänsla.

Efter frukost ska jag gå upp på vinden/kalla övervåningen som någon gång ska bli varm, och leta fram något jag loppade för två somrar sedan och som snart ska få flytta ner hit till värmen och komma till användning. Återkommer om det där! Så ska nog dom där små penséerna petas ner i nån jord också. Behöver bara få tag på en jordsäck…

Mysiga lördagsplaner, mao.

Hoppas att du får en fin lördag!

Lillafrun