09052016-IMG_0888Jamen,titta!

Mannens mål innan han åkte iväg förra måndagen, var att ha hunnit färdigt balkongen. Och han hann! Så nån gång under söndag natt kom han in, efter att ha satt räcket klart och typ stängt in sig själv likt Alfons Åberg i sin koja. Ja, det var så jag, sagomorsan, såg på saken. Men mannen hade en plan såklart och tog sig in i huset på lite klättrigt vis.

Så, nu har vi balkong!

Men riktigt färdigtfärdigt är det ju inte… fönster ska flyttas och nya är på väg och ska sedan sättas in. Balkongdörr ska till och så. Men så långt det går att komma för nu, – färdigt!
Härnäst till entrén väntar vi in den där Drömdörren… försöker ha is i magen, då det är en drös veckor till den har sin leverans. Men som jag längtar!

Ska vi kika lite till på bygget, förresten?

09052016-IMG_0904Så himla roligt det är, vi håller verkligen på att bit för bit förvandla det här huset till vårt Drömhus. För övrigt måste det sista lagret färg blir så vaansinnigt drygt att måla…nu när allt sitter på plats. Håhå, tur det är mannen som har det uppdraget och inte jag!
09052016-IMG_0903Det gamla, gula huset ni skymtar är vårt Gårdshus. Skulle kunna gå att göra precis huuur gulligt som helst, med det där köket med gå-in-i-skafferi och söt järnspis. Eller det där rummet med den där vackra runda kakelugnen. Men! Den grejen, ett eventuellt renoveringsrace där, kommer få vänta i typ 200 år eller så..

09052016-IMG_0893

Och av dom här bilderna längtar jag typ ihjäl mig efter mannen. Min älskade Snickarman, som kan se så himla koncentrerad ut och glittra på ögonen av att få snickra och greja på sitt livsprojekt; Vår Drömgård.

Nämen, Tisdag, ja! God morgon, god morgon!

(10).

Lillafrun