Onsdag!

Jag vaknar bredvid min fina Miniman. Han vaknade strax efter tuppen, men hans Morsa kände sig mer död än levande då… så vi låg kvar i drygt en timme till.Vi små-sov och turades om att killa varandra på armen. Den där ungen, alltså. Jag vet ingen gulligare.

 S gjorde natt i vagnen igårkväll också, efter rolig Förskoledag och toppklassigt eftermiddagshäng med Faffaj (traktoråkning och sånt hade dom pysslat med… lyckan hos tvååringen då..) tills mamman kom hem från långa jobbdagen. Efter mysig kväll hos mina Svärisar var Jag och Storan sedan ute på kvällspromenad tillsammans och lillvännen somnade då gott i vagnen. Så himla mysigt, att vi liksom bor i samma by nu och kan ses precis när som helst. När vi kom hem var jag så pigg att jag drog av ett kvällsgympapass också, innan jag kröp ner bredvid den där lilla pojken.

11052016-IMG_0925

Och idag är det alltså onsdag och vi har lugn och skön morgon här hemma. Ledig-onsdag it is. Maj Gadd så underbart. Fast jag ska faktiskt iväg i eftermiddag och jobba lite i alla fall, men det känns bara roligt! Nu sörplas det kaffe och tvättmaskinen jobbar på. En Liten har glassar på magen och facetajmar med sin pappa. Han har inte velat varit med så värst under facetajmingarna, (som ju heller inte hunnit varit så många eftersom mannen jobbat typ dygnet runt första veckan). Men idag, har mina favoritpojkar pratat länge.

11052016-IMG_0926

Och idag kan vi börja, på riktigt. Att räkna ner, menar jag…. utförsbacken är här! Hälften är gjord och det känns precis lika bra som du nog anar. Jag tänker att jag aldrig ska släppa iväg M igen, när han kommit hem från sitt VM-uppdrag. Inte ens till ica…!

Nu ska vi fortsätta onsdagen här. Sandlådehäng i sköna majsolen får bli härnäst!

Ha en fin onsdag!

(9).

Lillafrun