05052016-04052016-IMG_0718

Tjohooooo!

(0).

 

Vi är i mål!!! Nu åker jag och Sisse, med Morfar som chaufför av Rymdskeppet, och hämtar hem en efterlängtad Pappa och man vid flyget! Sisse säger att han också ska åka flygplan…

Och som vi har gnott på idag, alltså. Hemmet är skinande rent, Storsängen renbäddad, tvätten hänger på tork. Blommor och kvistar plockade utifrån trädgården, står på borden här och där. En sväng mitt i dagen tog vi oss en skön långpromenad, när Liten skulle sova. Och så har vi förstås lekt lite i sandlådan och kört en herrans massa tåg. Annars har jag och min hjälpreda förberett och grejat för att pappsen ska komma hem, hela dagen lång! Att jag var uppe och andades ånga i natt i typ en och en halv timme, för att jag hade så sjuhelsickes ont i halva sidan av ansiktet, huvudet,överkäken… ptja, det är glömt nu. Som preggo får man ju inte använda nässpray och sånt hur som helst (vad jag förstår?), dessutom hade jag ingen variant hemma heller. Men ångan var på riktigt grym, jag vaknade i morse och var mirakulöst bättre. Ett hett (höhö, fyndigt!) tips till preggon med övertäppta näsor som spridit sig till bihålorna, alltså!

Men nu åker vi. Två omåttligt taggade typer här nu!

Fin fredag och god helg till er alla!

Lillafrun