22052016-IMG_1224Idag blir det en vacker dag!

… jag bara känner det på mig!

En viss Preggomorsa vaknade 04.35 i morse (halv fem liksom!?) och var piggelin. Så jag var uppe och svajsade på i typ en och en halv timme då. Gav Liten manikyr i sömnen , kollade upp nästa barnmorsketid som jag vet är till veckan men jag hade visst skrivit in två tider i almanackan (preggohjärna) och så njöt jag av en morgon där jag inte behövde brottas med det där onda trycket. Hurra! alltså, den där bihåleskiten verkar ha lämnat mig och jag är ungefär hur glad som helst för det. Just det, ja! Klickade hem en somrig amningsklänning och amnings-BH gjorde jag också. Det var ju fasligt bra, ju.

Sen kröp jag ner med pojkarna efter min egna vakenstund, och så vaknade jag och Liten tre timmar senare. Av fågelkvitter och med skönaste söndagskänslan. Och till dukat frukostbord av en man som precis var på väg ut genom dörren. I Rymdskepp och med storsläp bakom. Och med Min Pappa och Svärfar som två starka hjälpare.22052016-IMG_1225

Solig söndag, med Drömgårdenhäng och en man som släpar hem en sisådär 3 ton sten till kommande gårdsprojekt.

Det blir en vacker dag, det här!

Ta hand om er!

Lillafrun