26052016-IMG_1329

Det är torsdag och dom vårgröna björkarna svajjar. Det blåser storm och regnet står som spön i backen.

Vi hade en ruschig sväng på stan igår. Jag fick migrän, precis när vi kommit fram och skulle kliva ut ur bilen, för första gången sedan jag var preggo med Liten i magen. Har sammanlagt i livet inte haft det så många gånger, men dom gånger jag får det så tappar jag först synen och sen kommer värken. Så det var en minst sagt dimmig tur, men Liten var lycklig som fick leka vid roligt lekhak en extrastund medan mamman försökte återfå synen igen. Sen följde en drös olika ärenden, allt från att inhandla Pyrets Första Pyjamas, till att köpa morsdagspresenter och dynor till den där Trädgårdsmöbeln.

Var i morse ute och knipsade av en liten sneakpeak..

 

26052016-IMG_1330

Jag längtar till helgen. Hoppas på sol och mysig fika- eller matstund (eller både och!) där ute. Sittdynor är på plats, men jag önskar lull-lull-kuddar… dock inte svindyra som gör att jag skulle gråta om dom möglade efter en sommar. Utan istället sådär lagomdyra…. min jakt fortstätter efter det. Skönt att sitta är det i alla fall redan nu!

Ha en god torsdag! Ta hand om er. <3

Lillafrun