26052016-IMG_1339Precis så;

Igår stegade jag upp på vinden och hade morfars ord i huvudet; Huvvelösst! (huvudlöst/smått idiotiskt), tänkte jag. Att inte först och främst gå i gömmorna och titta vad vi redan har, innan jag bara klickade hem något nytt. Glad i hågen dundrade jag utför trappen med en herrans massa kuddar.

26052016-IMG_133526052016-IMG_1336Plötsligt blev våran nya hörna där ute på Verandan, så himla mysig. Fylld av vi-tager-vad-vi-haver-lull-lull. Mannen rynkade lite på näsan åt det jätteröda , men jag tyckte det blev gulligt till rosorna i vaxduken. Fasligt bra att göra fynd på vinden.

26052016-IMG_1337 26052016-IMG_1349 26052016-IMG_1346

Och idag har vi freeedag! Känns fantastiskt skönt.

Det äts hallon- /nektarinsmoothie och skalas ägg på livet. Ja ä dutti kala ägg, mamma! var det någon som konstaterade för en stund sedan. Och jag kan såklart inte annat än att hålla med, när den där lilla tvååringen sitter idogt och petar av varenda liten skalbit. Och så viks det bäbiskläder i höga travar, tvättas och städas. Jag gör som alltid; stökar ner så det inte ser riktigt klokt ut här hemma, för att sedan liksom ha längre väg än någonsin att städa mig till FredagsFina Hemmet. Men, vi är på väg dit; jag och min kulmage!

Mannen och Liten är tagggade på att fortsätta gräva och greja där ute. Vi hade så himla härlig eftermiddag igår när vi var ute, efter att skyfallet dragit och solen bestämt sig för att komma fram istället. Påtade på med var våra uppdrag; Liten var arbetsledare, mannen lyfte tungt och jag klippte rosor och planerade och drömde om mormorsrabatter.

Mitt i dagen idag ska hela familjen traska till Braiga Morskan och få lyssna på lilla hjärtat. Det längtar jag till!

Det här verkar bli en himla bra fredag, mao!

Ha en god fredag, du med!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4